Štampa

WoT – Gamescom Finale Evropskog Kupa: Kako je prošla Srbija?

Danas je bilo finale evropskog kupa igrice World of Tanks. U finalnom meču WoT evropskog kupa – formata 3v3 / Best out of 3 (2:0 ili 2:1 je pobeda) na mapi Cliff (Litica), sastale su se ekipe Srbije i Finske.

 

Pobednik nosi kući Alienware laptopove i titulu, ali i drugo mesto nosi lepe nagrade – 3 x Logitech G430 surround slušalice. Uživo prenos na twitchu odradio je poznati WoT streamer – QuickyBaby.Prva partija pokazala se kao interesantna, jer su Srbi otvorili prvu partiju T37icama, a Finci su počeli finalni meč sa 59-16icama – kinezima.

Finci su zauzeli svetionik, dok su se naši rasporedili po delovima mape blizu prve baze, Halucino na E6, pod brdo svetionika, kod prilaza ka njemu sa severne strane. BiliČiku se popeo na uzbrdicu na D4, mesto koje nije znano da je prohodno mnogima, ali se polako uvlači u turnire, kupove – pa i u nasumične bitke, a GeneralZixx kod kuća a C6/D6, sa čistim pogledom na bazu dva.

Uz oči na srpski tim preko svetionika, dva ostala Finca koja nisu bila kod svetionika, odlučila su da oko brda jurnu na bazu dva, izolovali su GeneralZixxa, ubili ga bez gubitka ijednog tenka, i krenuli ka Halucinu.

Uz juriš trećeg Finca sa brda, izvesno je bilo da će Halucino biti pregažen, a sledeći će biti BiliČiku.

Finci su kao napadači odneli laku pobedu bez gubljenja ijednog tenka, i pokazali su šta autoloaderi 59-16 mogu u čoporu da urade protiv samih, izolovanih protivnika. Jedan nula za finski tim.

Početak prve partije
Početak prve partije

Drugi meč je video Srbe kao napadače, i kako su naši jurili rezultat, promenili su taktiku i tenkove.

Jedan T37 zamenili su sa 59-16. Finci su držali sredinu – regiju E3,F3, potez sa dosta petlje jer su izgubili pogled na brdo i bazu 2. Halucinodegen je gurnuo kod svetionika, a generalZ i BiliCiku su se držali iza.

Nakon par minuta bez odspotavanja jedno drugih, Srbi su odlučili da gurnu u bazu 2, i da naprave pritisak Fincima. Uz Halucinodegena na brdu, imali su oči i videli su kada su Finci gurnuli, Halucino je ubacio po koju granatu u finske 59-16 dok su gurali ka drugoj bazi da je brane od ostatka srpskih igrača koji su je zauzimali.

Usledila je svirepa bitka iz koje su deblji kraj izvukli naši momci, jer se sa 3v3 spustila bitka na 1v1, finci su uspeli da unište i GeneralaZixxa i BiliČiku, po cenu od sopstvena dva tenka.

U ovom trenutku ostalo je samo dva ipo minuta do kraja partije. Halucino se spustio sa brda da juri preostalog igrača Finske, Juyhoua, ali kako je vrsta igre „Assault“ – ako istekne vreme, napadački tim gubi partiju.

Halucino je primoran da zauzima bazu. Jayhou je imao sve u svojim rukama. Samo je trebao da sačeka da se preostalo vreme bitke spusti ispod 1:40, kako Halucinodegen ne bi imao vremena da zauzme ponovo bazu, da ga opali jednom, resetuje bazu – i pobegne. Halucino ga ne bi stigao, isteklo bi vreme, i finci bi odneli kući Alienware laptopove.

Na žalost srpskog tima, to se upravo i desilo. Halucino je pokušao da pojuri za Jayhuom nakon reseta, ali bezuspešno. Vreme je isteklo. Finci odnose pobedu od 2:0.

Početak druge partije
Početak druge partije

Srpski tim ostao je bez pobede u finalu. Ali sve čestitke idu našim momcima, koji su stigli uopšte u finale! Pored medalja na OI, uzeli smo i srebro u WoTu. Odličan uspeh, odlično finale, i odličan kup. Svaka čast, momci!

Bo3, Cliff, Finale, Nagrada:
Pobednik: Alienware laptopovi
Gubitnik: Logitech G430 Slušalice

Srpski tim (Prva / druga partija):
GeneralZixx (T37 / 59-16)
BiliCiku (T37 / T37)

B92

Banners

Instagram Galerija

MREŽE

Koliko je Vama i Vašem poslu bitna stabilna mreža bila ona mala ili velika? Asteh servis se odavno bavi umrežavanjem računara putem kabla ili wirelessa 2.4 i 5 Ghz. Nije bitno koliku mrežu pravite ali je veoma bitno da ona bude stabilna. Naravno što podrazumjeva i da imate prisutp svemu što želite u Vašoj mreži u što kraćem odazivnom vremenu.

Video nadzor!

Želite li video nadzor na koji možete računati ?

Zamislite da putem vašeg telefona ili laptop
uređaja možete da pratite šta se dešava u Vašem
poslovnom prostoru ili kući ?
Ili još bolje, ne morate da zamišljate sve je to
ostvarljivo uz veoma povoljne cijene!

Nije bitno gdje da se nalazite, na vašem
telefonu možete pratiti sva dešavanja.

* čak tri moguća pristupa video nadzoru
* snimanje na pokret dan I noć
* pristup čak I sa mobilnog interneta

066.123.234

Poslednje IT NOVOSTI

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Cardiac Scan: Srce kao lozinka

28-09-2017 Hits:1111 IT Novosti Adnan Brakmić - avatar Adnan Brakmić

Cardiac Scan: Srce kao lozinka

Provera identiteta otiskom prsta, skeniranjem mrežnjače ili tehnologijom prepoznavanja lica sada ima još jednu alternativu: naučnici su razvili novi sistem autentifikacije koji ne zahteva bilo kakvu interakciju korisnika - dovoljno...

Read more

OPREZ! Za infekciju bankarskim trojancem…

08-06-2017 Hits:1435 IT Novosti Adnan Brakmić - avatar Adnan Brakmić

OPREZ! Za infekciju bankarskim trojancem Zusy dovoljno je da pređete kursorom miša preko linka

  Verovatno ste bar jednom čuli ili videli upozorenje da onemogućite makroe i da budete posebno pažljivi kada ih omogućavate dok otvarate Microsoft Office Word dokumente. Razlog zbog čega je malo...

Read more

Hakovani u prevodu: Pomoću titlova napad…

25-05-2017 Hits:1456 IT Novosti Adnan Brakmić - avatar Adnan Brakmić

Hakovani u prevodu: Pomoću titlova napadači mogu hakovati vaš računar dok gledate filmove

  Ako gledate filmove sa prevodom, možda će vas zabrinuti da mali fajl kao što je titl može omogućiti napadačima da preuzmu potpunu kontrolu nad vašim računarom dok vi uživate u...

Read more

Naša preporuka!

Asteh Preporuka!

Preuzmite IVMS-4200 novu verziju. Kliknite na ikonicu ispod
Za uputsvo kako podesiti i instalirati posjetite našu stranicu preuzimanja.
Asteh predlaže AVAST, čak i free verzija se pokazala
veoma dobro na računarima koje smo radili, a vjerujte,

uradili smo ih '' mnogo ''. Zato klik gore na ikonicu AVAST
i preuzmite najnoviju BESPLATNU verziju!

---------
Preuzmite Android Aplikaciju Asteh Servis Racunara
gdje mozete vidjeti najnovije vijesti iz IT Svijeta bez
reklama !


Twitter

Poslovni korisnici

Za korisnike sa više računara i lokalnom mrežom nudimo mogućnost ugovornog održavanja gdje za paušalni mjesećni iznos mogu ostvariti usluge stalne IT podrške.

FACEBOOK

Dodajte nas u prijatelje!
samo kliknite na ikonicu iznad

Galerija

  • CCTV_2
  • Opis: Asteh CCTV
  • CCTV Asteh_4
  • Opis: Asteh CCTV